Everydaystories | och aningens lite vardaglig inredning

blackboard

Ingen trendraket som dykt upp på någon slags himmel överhuvudtaget. Men fasen så omtyckt. Vi har en ganska stor ca 1,5x2m, kanske lite större, i vardagsrummet precis när man kommer upp för trappan till vänster. Den är dessutom målad med magnetfärg under den svarta färgen och därmed helt perfekt som sambandscentral.

Fenomenal plats att leva ut sina konstnärstalanger på också. Särskilt om man har ett bra tag kvar tills man fyller tvåsiffrigt. Gästkonstnärer är alltid välkomna.

korg_med_farskinn

Detta är däremot en svart vägg jag vill bli av med. Den finns i hallen och den klättrade tämligen snabbt uppåt på listan över saker vi gjort hemma som inte blev som vi tänkt oss. Alls. Ja ni vet. Men vi ska bygga en skjutdörr i anslutning till den här väggen så det har liksom hakat upp sig lite på prioriteringslistan. Fast snart målar jag nog över den ändå. Eller ska det bli tapet tro? Vi får se.

Men idag ställer jag undan korgen med fårskinnen på bilden. Inte helt och hållet, men den får flytta lite längre in i huset nu. De plockas liksom inte ut dagligen längre. Vi har istället kommit på att det är tämligen ljuvligt att dricka morgonkaffe i spabadet nu när luften är kallare. Det känns helt ok som alternativ till bänken vid äppelträdet.

olivias_messy_room

Stök och oordning men sannerligen ett ärligt dokumenterat vardagsögonblick i en familj med tonårsdöttrar. Samtidigt får ni en sneakpeak på vårt tämligen nya  mjuka golv. Vi har likadana heltäckningsmattor i alla våra sovrum numera och sannerligen är det lättare att sätta ner fötterna på golvet om morgonen sedan de kom på plats.

Jag läste detta välskrivna blogginlägg på Stinas trådar i morse och kände faktiskt pepp av det. Axlarna sänktes nog lite framför datorn och jag tänker återigen på hur kul det kan vara att blogga och mina ledord ”jag bloggar helt utan tvång och prestige” stärktes och glittrar starkt inuti mig.

signature

4 comments

 1. Ja, jag skulle slutat blogga för länge sedan om det inte var så att jag gör det för mitt eget höga nöjes skull, utan prestige och krav. Det finns tusen bloggare som alltid har något klokt att säga, som har koll på nytt, som är bättre fotografer och som gör allt rätt. Så många gånger jag tänker att mitt eget bloggande inte håller måttet och jag får mindervärdeskomplex. Ibland skulle egot vilja bli uppvaktad av en större portal, bli inbjuden till ett bloggsammanhang eller en pressvisning, men samtidigt har jag med stiligahem alltid strävat efter att vara något annorlunda. Stå fri och obunden. Jag gillar din paroll Tina och samtidigt är du så omtänksam och inkluderande. Det gillar jag. Trevlig helg

  1. Tack från djupet av mitt hjärta. Jag blir så otroligt glad av dina ord, och jag hyllar dig tillbaka. Din blogg är en av de bloggar jag följt längst och som ger mig mest nytt när jag besöker. Jag lär mig alltid något och min värld blir liksom lite vackrare och större efter ett besök hos dig!

   Vi måste tillåta oss att vara lite små och precis som vi vill. Både som bloggare och vanliga människor 😉 och tvång och prestige mår vi inte bra av vare sig i bloggvärlden eller i den stora vida…

   Hoppas att du får en riktigt fin novembervecka <3

  1. Haha, ja. Tänk att lite ”anti” är precis vad som behövs i bland 😉 Nya vinklar, höjder och djup berikar och får lusten att pysa fram som dimma över sjön innan den första isen lägger sig. Vackert, vackert…

   KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *