Everydaystories | tack sommaren

bungenas

Vi ansträngde oss och fångade stunder att vara tillsammans  likt timanställda som jagar tider att få jobba. Vi tog tacksamt emot det som gavs och fann oss i att dela upp våra tillfällen. När det inte längre bara är mamman och pappan som ska jobba, gå på möten och pussla med semesterdagar så påbörjas ett nytt kapitel. Vi gör vårt bästa för att känna oss redo för det.

bungenas_cyklar

Kanske har vi aldrig varit så nära varann som vid dessa ögonblick i sommar. Allt har liksom varit förtätat. Jag har varit så medveten. Så innerligt.

cykel_i_bakgrunden_bungenas_gotland ett_ogonblick_pa_en_stenig_strand_gotland

De har alltid tagit lika stor plats i mitt hjärta. Var och en. Nu är de nästan lika långa dessutom.

vattenbringarespegel_spegel_rute

Efter denna sommar känner jag inget behov av att titta över axeln, att blicka i någon backspegel. Allt det finaste har blivit ett med mig. Mitt leende behöver ingen spegel för att jag ska se. Jag känner det i varenda andetag och aldrig har hösten känts så full av blom.

Tack sommar. Hej höst.

 

 

signature

4 comments

 1. Ja, det är spännande att göra sig redo för barnens vuxenliv. Våra två äldsta flyttade ut tillsammans för några veckor sedan. Väntat, men ändå oförberett. De klarar sig utmärkt och har varandra. Huxflux blev de lite vuxna på riktigt, något som ju ändå är att föredra framför alternativet! 😀 Fint skrivet om något som nog alla tonårsföräldrar kan känna igen sig i.

  1. Tack fina du.

   Det är mycket känslor rakt igenom och hela tiden när man vandrar sida vid sida med sina barn. Ibland känner man igen sig i sina känslor och det känns självklart och väntat. Stundtals tycker jag också att jag hissnar av farten och mängden av allt som händer och sker och hjärtat tycks få hicka och dubbel hoppar för att ändå landa mjukt till sist:)

   Men så fint att de följs åt dina barn, det skulle jag önska att det kan komma att passa för mina barn nån gång i framtiden också.

   Allt gott | Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *