FABRIKEN | ljus i mitt hus

Fabriken var ett gäng glada inredningsbloggare som regelbundet bloggar under olika teman med inriktning på inredning, hus och hem. Tanken med Fabriken var att vi tillsammans skulle inspirera varandra och andra. Bloggen Fabriken stängdes ner i september 2014.

Denna vecka är temat alltså ljus i mitt hus. Jag har under dagen hunnit titta på en del av de andra medlemmarnas inlägg och konstaterar att vi bjuder på mycket olika men också mycket samma. Fast ändå inte. För trots likheter är alla inlägg och bidrag olika och högst personliga och mångfalden i Fabriken är stor. Jag tror att alla stilar och smaker kan finna något intressant om lust och tid att klickar sig runt finns.

Vi är bevisligen många bloggare som håller levande ljus nära hjärtat och njuter av dess flämtande lågor när höstmörkret sänker sig. På mina bilder idag syns ett antal nedbrunna ljus i mitt hus.

ljusstakar

brightlight

ljus

Den med gott minne känner igen min egensvarvade ljusstake på bilderna. Det är den som  är träfärgad, samtliga vita är  köpta. Jag har faktiskt inte hunnit svarva klart några fler ljusstakar men hoppas nästa vecka ska bjuda på tid att tillbringa i snickeriverkstaden hos Kent.

signature

14 comments

 1. love to follow these inspiring themes from ”the factory”!! your contribution is so beautiful… but it always is 😉 have a wonderful evening Tina!

  1. Tack:) jag är också väldigt förtjust i den och att den och alla kommande ljusstakar jag svarvar kommer alla att vara unika och fina var och en på sitt sätt:)

   Kram

  1. Tack.
   Översta bilden rymmer flera av mina favoriter här hemma. Bilden på det skummande havet som ToRa tagit, min gamla kartbyrå och min lilla ljusstake:) Antar att det kan bli fint då liksom.

   kram

 2. Tänk att utbrunna ljus kan vara vackert! Ljusstakarna också såklart men det blev ett vackert stilleben av stumparna. Tack för en trevlig blogg!

  1. Tack så mycket för dina fina ord! Jag blir så glad att du tog dig tid att skriva dem 🙂
   Det finns mycket som vi bara springer förbi dagligdags tror jag som egentligen är vackert om vi bara stannar upp. Ofta blir det tillfälligheter som gör att vi råkar se något fint…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *