Hej

black and white portrait Tina Sundling

Att vara ny fast ändå inte. En nystart, en omstart och kanske rent av en kickstart har jag fått i min famn. När höstdimman kom med sina första omfamningar väcktes jag återigen till liv. Till bloggliv.

Jag kommer att ta ton lite mer för var dag i veckan och du kommer sakta men säkert få lära känna mig så som jag kan tänkas vara. Men om du nu redan råkar bli aningens lite nyfiken på vem jag ändå är så kan du läsa  lite om mig här.

kaffe

Jag skrev så här en gång:

Det här är bloggen som kom och gick, följde strömmar men skummade allt annat än på ytan, gled i land och spolades bort. För att sakta rinna tillbaka ut i det stora oändliga.

Allt för att starta om efter att ha vilat tryggt i tidvattnets omslutande vaggande, som mått bra av månens strålar och som långsamt växt i vågorna. Jag visste inte då. Men nu vet jag. Nu vet vi.

Jag tänker att de orden kan få betyda något igen. Så utan trumvirvlar och trumpetfanfarer så vill jag säga hej och välkommen hit. Jag är förväntansfull och nyfiken på vad som kan komma att hända och ske. Är du det också?

 

Följ min blogg med Bloglovin

signature

16 comments

  1. Ja det är minsann en synnerligen fin plats att landa på. Jag är glad och nöjd och ser mycket fram emot min tid här. Hoppas att det ska ge oss alla mycket inspiration och glädje 🙂

   Att du vill följa känns så gott! Tack för det.

   Kram

  1. Emma,
   Det är mer än fint att läsa dina ord. De landar mjukt och skönt precis där de passar in som bäst:) Tusen tusen tack <3

   Kram

  1. Cathrine,

   Du är mer än varmt välkommen att vara hos mig så ofta du har lust och jag hoppas det blir möjligt för mig att ge dig den lusten genom det jag kommer dela med mig av fram igenom 🙂

   Fina dagar till dig | Tina

 1. Kul Tina! Saknar fortfarande Fabriken…det var en härlig tid och fantastisk sammanhållning man fick över nätet. Vore kul med något liknande igen. Kram o lycka till med bloggandet! / Sofia, fialinsstil

  1. Sofia,
   Tänk va lustigt ändå att du nämner Fabriken:) Det har dykt upp önskningar och funderingar kring just Fabriken på flera ställen den sista tiden. Jo jag kan också sakna den gemenskap och den inspiration som flödade där i! Jag har tagit det till mig och jag kan faktiskt lova dig att det kommer att komma någon form av aktivitet här i kring som kommer kännas minst lika inspirerande och givande som Fabriken en gång var, för den som har lust 😉

   Tack för dina ord och varmt välkommen att återkomma, det är så kul när du kikar in och lämnar små spår…

   Allt gott | Tina

 2. Vad kul att du är här! Kanske du ska vara med på Days & Weekends förstasida när man nu bara blir länkad vidare till Weronicas och Helenas (vilande) sidor?

  1. Hej,
   Tack, va roligt att få dina välkomnande ord till mig! Jo men visst kommer jag att dyka upp även på vår förstasida inom kort:) Håll gärna utkik!

   Fin höst till dig | Tina

 3. Hej Tina,
  SÅ kul att finna dig här inne…passar dig så bra <3
  Ledsen att vi inte sågs i Strömsfors, hoppas verkligen det kommer nya tillfällen. Tycker om dig!

  1. Åsa,
   Tack för ditt fina pepp! Det ska bli jättekul att blogga sida vid sida med Weronica tycker jag! Verkligen:)

   Ja det var så himla synd att biluslingen skulle till och krångla precis när jag var på väg till Strömsfors:( Att missa dig när du var i närheten var det allra tristaste! Strömsfors tar jag en svöng förbi vid annat tillfälle tänker jag och hoppas att också vi får ny chans att aes! Gärna snart;)

   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *