Månadens lista | oktober 2016

listaoktober2016

Oktober du ger mig

Mjukt ljus som silas mellan rasslande blad som vill leva bara aningens lite längre
Lövkronor som gör sig så vackra de bara kan för att bli ihågkomna
Droppen från näsan som generar barnen och alltid kommer olägligt
Kalla friska andetag som fyller mig med hopp och eftertänksamhet
Motsättningar som river innanför den lite för tunna jackan
Handen som hör ihop med ett varmt hjärta och framkallar små tjut när den stoppas innanför tröjan
Lust och saknad, förväntan och behov att kramas lite mer

 

 

Viktigt

rosa-bandet-alicia-wikander

Idag var min man uppe och strök en skjorta innan han åkte till jobbet. Kanske inte jättekonstigt, han brukar stryka.

Det som berörde både mig och mina döttrar var att han i går sa; I morgon ska jag ha rosa skjorta. Kanske inte så jättekonstigt det heller så klart. Och det är inte skjortan i sig som är grejen. Det är tanken och viljan.

Godheten och hoppet om att vi tillsammans ändå gör vad vi kan. Det är så fint när man får känna av det i sin närhet. Självklart stödjer min familj också forskningen genom att bidra med en liten men innerlig slant också. Vi vill vara med och skapa vågor. Vem vill inte det?

 

Stil

masscob-jumpers-pull-951kn

Detta är den perfekta hösttröjan 2016 om man frågar mig. Du hittar den hos Humanoid . Snälla oktobertomten, jag är ju snäll. Kan det kanske komma ett paket på posten?

 

Att läsa

bild-pa-min-mobil-med-munken-som-salde-sin-ferrari

Jag har läst boken innan och har precis lyssnat på den under mina dagliga promenader i veckan som gått. Jag tror faktiskt att jag kommer att göra det igen nån gång i framtiden. Det är verkligen en bra bok. Läs den om du inte redan har gjort det. Har du gjort det, läs igen.

Inspiration ♥

Jag blir så rörd. Och så otroligt peppad och full av tillförsikt inför framtiden. Min tid kommer. Din också.

 

 

Bloggvärlden

Caschew-Kitchen-header

På bloggen Cashew Kitchen finner jag mycket inspiration. Lite extra nu när hösten kommer och kramar om mig. Kika in och se om du kanske faller lika pladask som jag gjort. Hoppas det.

Blommor

weronicas-inspirationhostbukett

Min vän Weronica. Oslagbar när det gäller att inspirera mig med klorofyllmagi. Jag vill så himla gärna ha tillgång till samma blomsterskatt i min trädgård som hon har. Vad hindrar mig då? Öh. Hmm. Kanske ingenting egentligen…

Musik

header-kent-2016

Vi ska tacka Kent den allra sista konserten i december i Stockholm. Varenda hårstrå på min kropp står rätt upp bara jag närmar mig tanken på den kvällen. Vi ska dit hela familjen och en obeskrivligt stor hög med vänner ska fira och tacka tillsammans. Det kommer bli innerligt.

 

 Utmaning

fotoutmaningen daysandweekendsoktober

Weronica och jag i full gång med vår fotoutmaning som numera börjar bli lite av en tradition när hösten gör entré. Denna gång utgår vi från vår gemensamma plattform Days & Weekends som förutom att låta våra bloggar husera under dess tak också har ett Instagramkonto med samma namn.

Vill du se mina bilder kan du kolla på mitt konto @tinasundling, eller kanske Weronicas fina bilder @livingbyw . Du får hemskt gärna vara med du också, använd taggen #daysandweekendsoktober Det vore jättekul!

 

Citat

feelthefear

signature

9 comments

  1. Tack snälla Weronica! Känns väldigt fint att du kände så när du läste:) Det var lite så jag önskade det skulle fp landa… Dina blommor är och förblir en stor glödje att få ta del av. Det känns som om buketterna är till mig lite grann 😉

   Kram jätte kram

  1. Tack va glad jag blir:) Dina ord landade fint och mjukt och var särskilt uppskattade idag. Du vet, vissa dagar vill är små ord av vänlighet guld värda ?

   Hoppas du får en fin helg!
   Kram

  1. Tack snälla! Så klart har jag det så gott när jag får fina ord till skänks <3

   Hoppas du får en riktigt fin söndag och att kommande vecka blir en av de bästa på länge 😉

 1. Åh tack för länken!! Fint att du finner inspiration hos mig under höstmörkret.
  Blev inspirerad av den där fotoutmaningen! Så bra grej att ha ett tema per dag att utgå från för att ge lite extra idématerial!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *