OM Tina

black and white portrait Tina SundlingDet är jag som är Tina

Jag är en lika fokuserad  som stundtals behagligt vimsig 43-åring som hunnit lämna småbarnsåren bakom mig och faktiskt till hälften också tiden som  tonårsmamma. Ofattbart och oändligt kul.  Mannen i mitt liv är fantastiskt händig, snygg och varsam när han masserar min nacke eller bygger den platsbyggda bänken jag ritat, och honom har jag hängt i hop med sedan studentfesten. Vi bor sedan 2000 i en sutterängvilla byggd på 70-talet. Precis ett sådant hus vars yttre är av den typen som jag ALDRIG skulle kunna tänka mig att bo i. Men jag trivs jätte bra och vill stanna ett tag till. Vi har alltid pågående projekt, ibland är det full fart i bland är det knappt styrfart, men aldrig är vi helt stilla.

Jag är oerhört bundis med John Blund på morgonen och uppskattar sovmorgon lika mycket som ett glas bubbel eller tjocka strumpor om vintern. Jag sneglar just nu med lystna ögon på Morris-tapeter i ängsliga färger och letar den perfekta gråa nyansen till mina garderobsdörrar.

Jag andas texter dygnet runt, dikter, dagbok och en bok till er andra. Världens bästa låt är Enjoy the Silence med Depeche Mode, men allt med Kent är med och konkurererar och jag kommer aldrig glömma första gången jag mötte tystnaden uppe på ett fjäll eller leendet som spred sig när jag sålde min första bild.

Annat jag vill görakaffe

Yrkesmässigt har jag utmanat mig själv genom åren med såväl mångårigt chefskap, som utredningshandläggeri och informatörskap. Jag har också hunnit vara webbredaktör på en högskola. Jag har assisterat såväl personligt som administrativt men trivs nog som allra bäst när jag får möta intressanta människor, skriva texter, fotografera och vara kreativ. Uppdragen är än så länge något sporadiska men utmanande och oändligt uppskattade. Jag står spänd och redo att ändra riktning i mitt yrkesliv, jag släpper chefsuppdraget och är numera bara min egen och just nu är jag öppen för förslag. Hör gärna av dig!

glodlampaAtt blogga

Living by Tina är en blogg som handlar om något så enkelt och samtidigt komplext som livet hemma såväl som borta, och allt som det kan tänkas innehålla. Vardagslivliga tankar, mycket bilder och en hel del inredning. Någon skulle kanske kalla Living by Tina en inredning och livsstilsblogg. Jag säger inte emot. Jag har bloggat till och från i många år och jag snuddar fortfarande vid tankarna som jag släppte fria för så många år sedan. Jag ville komplettera bloggvärlden med enkelhet och okonstlad vardag, något lätt att känna igen sig i och som kunde bli personligt inspirerande.

Att blogga är för mig lite som att klottra.  Och jag gör det glatt och helt utan tvång och prestige!

 

epost: tina@daysweekends.com | mobil: +46(0)70-65 129 78 | Instagram: @tinasundling

Följ min blogg med Bloglovin