Söndagsbilden | alla dagar

ljus160831

Mjukt kom ljuden från plock och skrammel fram till mig och rummet var ljummet när jag vek undan täcket och startade min söndag.

Jag kände mig fin och ljus i mina tankar och blev glad när jag såg honom i köket, självklar men lite extra på något sätt. En puss i nacken, jag är förkyld och han ska till USA om en vecka.

Dagen var inte  längre ny och det kändes omtänksamt och enkelt att smyga in och lägga handen på dom andra och viska. God morgon, pappa gör mysfrukost till oss idag.

Ett hjärta i plåt bland disken ville nog viska  något till mig. Påminna mig. Men jag log förbi, plockade fram servetter och förnam närhet och lycka.

I varje andetag älskar jag. Att jag inte kom ihåg vilket datum det var idag betyder bara att alla dagar är precis lika viktiga.

Bröllopsdagar och alla dagar. Så länge vi finns.

 

signature

8 comments

 1. Jag skulle också tycka om att läsa mer av dina nedpräntade tankar – och grattis till alla dagar med eller utan datum!

  Kram Jenny

  1. Det är så fint att veta att det jag skriver inte bara kommer vara till glädje för mig. Ni är några stycken som jag uppriktigt och ärligt tror kommer beröras av mina ord. Jag tror dom kommer betyda något. Ni kommer fylla på med egna tankar och er egen mening. Faktiskt.

   Tack för att du låter mig känna så Jenny.

   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *