allt de ännu inte sett

filippasogon600

Ett ögonblick. Ett enda ögonblick kan ändra allt. Just här var vi trygga tillsammans, hon och jag och kameran. Jag tänker på alla ögonblick hon har framför sig. Jag tänker på ögonblicket då hon kom till oss. Allt ändrades. Allt.

Dessutom tänker jag lite på vad jag ska göra i morgon när den alldeles nya fina september kommer till oss. Svarva lite tror jag. För svarva det är det nya svarta. Det har Weronica och jag liksom bestämt. Och Weronica, hon har ju kolla på saker. Det vet vi ju. Eller hur!?

signature

2 comments

 1. Vilken vacker bild! Vackra ögon!
  Vad bra du är på att svarva! Jättefin ljusstake! Kul!
  Och tack snälla du för dina fina ord om min DIY i torsdagstemat! Vad glad jag blev över dina ord!
  Kram/maria

  1. Tack Maria för dina allt igenom fina ord. Beröm och uppmuntran så här en måndagmorgon värmer ju lite extra må du tro!
   Jag är också lite förtrollad av Filippas ögon…de är så oändliga.

   Allt gott till dig Maria!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *