STRÖMMA FARMLODGE | fantastiskt ljus

kvarnen5600

Det skulle nödvändigtvis till att vara just en av de allra varmaste dagarna på sommaren som vi valde att bo på Strömma Farmlodge. väldigt typiskt eftersom det enda övriga familjen ville var att snabbt komma till havet är vi checkade ut.Visst ville jag väl också till havet, det ville jag ju. Men FÖRST ville jag ju fota inne i kvarnen, där sommarcaféet fanns.

kvarnen8600

Jag har faktiskt sällan varit med om en miljö och ett ljus som rört mig och min fotolust så mycket som här. Det var verkligen ett halleluja-moment den lilla stund jag snodde åt mig av vår semesterdag och fotade.

kvarnen6600

Nu hade jag ju naturligtvis inte möjlighet att springa till bilen  och hämta annat objektiv så bilderna kunde så klart ha blivit bättre. (hade jag närmat mig den så hade familjen tvingat in mig i den och åkt) Men ändå. Ni anar nog känslan…

kvarnen4600

Visst vill också du dit och ta en fika med tillhörande fotosession!?

kvarnen600

Jag har ju lyckan att inte bo mer än  knappt två timmar bort så jag planerar snart en tripp tillbaka. Vill du följa med? Vore ju hur kul som helst att samla ihop ett litet fint gäng bloggare och stanna där ett dygn. Seriöst. Vem är sugen?

kvarnen7600

Jag har en ganska underbar agenda just nu och kan fylla den med massa roligheter om jag vill. Än finns det i alla fall plats att boka något så härligt oväntat som en bloggträff på ett vackert och enligt mina barn lite kusligt B&B utanför Varberg.

signature

8 comments

 1. oooh this really looks so wonderful!!! I wish i could get there to admire it and have a coffee with accompanying photo shoot… That would be amazing but unfortunelaty much to far away… Have a great day!

  1. Ja visst blir man tagen av ljuset samlingen av perfekt sammansatta udda möbler. En slags spännande harmoni flödar här och har man varit där EN gång så vill man tillbaka:) Garanterat!

   Allt gott till dig!

  1. JA det är verkligen en plats som är som gjord för att mötas. Lugnet, det lite lantliga och avlägsna och den fria miljön som andas ljus och vacker kreativitet. Jag tror att det vore riktigt fint att mötas där ett litet utvalt gäng, för många kan man inte vara… Jag samlar på min intresserade själar och funderar och planerar lite ödmjukt…

 2. åh detta underbara ställe !!!…förstår att du gillade det också Tina.Och det är kanske här vi ska få till den där fikan …*skrattar…jag är gärna med på en bloggträff här.
  Kram och lycka till med nya bloggen / Pernilla

  1. Men du Emma. Blogg är ju inget måste, det är bara en så himlabra förevändning att kalla samman till bloggträff för att träffa nya vänner:) Men en Instaträff bloggträff eller bara träffträff går ju alla lika bra 🙂

   Vi får väl höras lite längre fram om det kanske blir en liten träffa-nya-spännande-människor-träff 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *