Vad som inte syns

Ibland kan det som inte syns vara det som är viktigast. Det kan vara det som har störst rätt att ta plats , ta tid och spela huvudroll i alla andetag. Utan förklaring, utan regler och utan given tidsram. Så har det varit här hos mig. Hos oss.

Men det har ju du så klart förstått. Av alla fina sms och mail jag fått sedan vi mest var fulla av klappar och glögg så vet jag att ni som troget trillar in här på bloggen är av den allra bästa sort.

Men nu är jag allt oftare på plats vid datorn jag bloggar från och inte bara någon annanstans eller så. Familjen har landat mjukt efter sorg, fångat nya utmaningar, vi har förenats efter resor och växt inifrån och ut av och tropisk hetta och erfarenheter vi inte kunnat förställa oss.

Livet får ta sin plats och vårens första dag sägs vara här idag.

 

 

signature

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *