Yoga, sms och lite tips

blomma

Den största utmaningen för dagen tycks vara att få vara lite ifred. Jag tänkte starta veckan med ett yogapass och hämtade kuddar och filtar, tände rökelse och valde ut ett yin yoga-pass på Youtube. Då börjar det trilla in en massa sms. Jag satte på flygläge på telefonen och började om min uppladdning. Men då kom sms:en upp på Ipaden istället där jag körde yogapasset. Jag avbröt IGEN och stänger av telefonen helt och tänkte att då kan det ju ändå inte komma fram fler sms. Återigen samlade jag mig och började  yoga men då ringde det på dörren! DHL-killen utanför fick en oförtjänt småsur hälsning, men jag ropade att han ska ha en trevlig dag när han smög tillbaka till sin bil efter att ha levererat paketet.

Nu då. Ja, nu genomförde jag passet men inte lät det bli att komma sms i min Ipad under tiden i alla fall. Det var jättefina sms och jag älskar att få sms, det är inte det… men nog måste man väl liksom kunna koppla ner ibland. Eller hur?

Från det ena till det andra så fick jag förra veckan ett tips på en fin artikel på New York Times- Forty portraits in Forty years. Jag tror att den kan ha snurrat runt lite i sociala medier men har du inte råkat på den tycker jag att du ska ta dig en stund och läsa →

signature

3 comments

 1. Ja sådär är det….speciellt när man tar sig tiden att försöka göra något där det verkligen krävs koncentration och avsaknad av yttre påverkan. Hoppas det var något trevligt i paketet DHL killen kom med iallafall….
  Här sitter jag och doften av kaffe sprider sig från köket, dottern svängde förbi efter jobbet och nu är hon iväg och köper bakelser till fikat. ;)) Där rök måndagens nystart i tanken att låta bli sötsaker framöver.

  Får ta och ta tag i det där….när bakelsen är uppäten.

  Klickade in mig snabbt på artikeln du tipsade om.Hann inte igenom alla, men ska göra ett nytt försök senare.
  Ha en fin måndag Tina

  kram

 2. Ja visst är det typiskt!?
  Men va mysigt det låter med tid tillsammans med dottern:) och fika tillsammans är ju så fint!

  Visst är artikeln och framför alkt bilderna fina!?

  Kram och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *